Over Saur Catering - Saur - Maaltijdservice Den Haag eo

Ga naar de inhoud

De bakermat van Saur Catering is het vermaarde restaurant Saur aan het Lange Voorhout in Den Haag. Van origine een restaurantbedrijf in het hogere echelon met daarnaast een cateringtak. De (vele) voetsporen van de beide eigenaren Ad van Wel en Eric Timmer liggen nog in dit oorspronkelijke restaurant. Wij zijn indertijd beiden begonnen als kok in dienst van restaurant Saur en tot de verkoop van het restaurant aan de nieuwe eigenaren was Ad de chef de cuisine. Na het plotselinge overlijden van de vorige eigenaar van Saur Catering konden wij het cateringbedrijf op eigen titel overnemen.

Een nieuw Saur Catering met als werknaam A La Catering zag het licht. De werknaam A La Catering is met een knipoog afgeleid van het bekende A La Carte. Omdat de clientèle van Saur Catering voor maaltijden een overvloedige keuze krijgen voorgeschoteld met diverse variatiemogelijkheden. Zelfs à la carte is mogelijk.

Saur Catering maaltijdservice
Saur Catering - Maaltijdservice Den Haag en omstreken.

Wij, Ad en Eric, staan zelf aan de kachel, doen de inkopen van alle dagverse ingrediënten, verzorgen de communicatie en stellen ook de gerechten samen. Met enkele bekende topgerechten van het oorspronkelijke Saur huis gaat onze speciale aandacht ook uit naar seizoensgerichte gerechten, zoals de aspergetijd en de kreeftweek. Daarnaast worden traditionele gerechten, zoals stamppot en (Hollandse)visgerechten niet uit het oog verloren.

Elke dag met alle zorg en aandacht een voedzame, gevarieerde en smakelijke maaltijd bereiden is voor ons de leidraad van onze onderneming.

Terug naar de inhoud